Kerkveiling Anna Paulowna

Op vrijdag 8 november wordt de kerkveiling van OLV Praesentatie gehouden in het Wapen van Holland. Om 20.00 uur start de veiling maar vanaf 19.15 uur bent u welkom om de items die geveild worden te komen bezichtigen.

De kerk gevestigd in de Spoorbuurt organiseert jaarlijks deze veiling voor extra voorzieningen of groot onderhoud dat verricht moet worden. Dit jaar is de opbrengst bedoeld om de kerk aan de binnenkant weer op te frissen door het van nieuw schilderwerk te voorzien.


De veilingavond is een waar spektakel waar onder leiding van twee veilingmeesters en onder toeziend oog van een notaris de nodige veilingstukken over tafel gaan. Grote items, kleine items, voor elke koper en elke beurs, is er wat te vinden. Elk jaar is het weer een uitdaging om een grote variatie aan artikelen aan te kunnen bieden. U kunt van alles verwachten op het gebied van gereedschappen, tuinartikelen, huishoudelijke artikelen, wellness, inrichting enz.
Een leuk item dat weer terugkeert is Happen en Trappen. Of wat denkt u van een verrassende rondleiding op een plek waar je anders nooit komt!
Iedereen die de veiling bezoekt wordt voorzien van een hapje en een drankje wat zorgt voor een gezellige sfeer.

U kunt alvast in de stemming komen door het volgen van de Facebookpagina kerkveiling Olv Praesentatie worden regelmatig te veilen items getoond. Het eerste item is al gepost!
Dit jaar is het thema van de veiling: U geeft! Wij geven door! 150 jaar Spoorbuurtkerk.
Wij hopen op een grote opkomst. Iedereen die onze kerk een warm hart toedraagt is van harte welkom op vrijdag 8 november!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *