Kermis Breezand wordt weer 1 groot feest

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer zover: Kermis Breezand! De horeca in Breezand zitten niet stil en gaan er dan ook aankomend weekend weer 1 groot feest van maken.

Aankomende week wordt het Ceresplein weer omgetoverd tot kermisplein, waar vanaf vrijdag 4 oktober vanaf 14:00 uur voor groot en klein vermaak zal zijn.

Bar de Dorstvlegel

Wij spraken met eigenaresse Rina Terpsma van Bar de Dorstvlegel en zij is inmiddels met de laatste puntjes op de i van de voorbereiding begonnen.

Bar de Dorstvlegel trapt dit jaar op donderdag af met ‘dolle donderdag’. Heerlijke foute hits en tussen 21.00 e 23.00 uur 2 borrels halen en maar 1 betalen (geldt voor bier, fris, wijn en Jillz).
Op vrijdag is iedereen vanaf 17.00 uur van harte welkom. Heerlijk vanuit het werk even een vrijmibo halen.
In Engeland is het de normaalste zaak om samen met je collega’s na het werk samen wat te drinken en proosten op het weekend. Dit kan met een lekkere borrel maar natuurlijk ook een verfrissend frisje.

Zorgen maken om een lege maag hoeft niet want buurman Eetcafé de Witte Brug staat voor iedereen klaar om alle honger te stillen. Joost de Vries zorgt deze late middag, vroege avond voor een gezellige noot. Waar niemand minder dan DJ Jordy het stokje om 21.00 uur van hem overneemt en tot de late uurtjes draait.

Op zaterdag is iedereen vanaf 19.00 uur van harte welkom en zijn het feestzanger Dario en DJ Jordy die voor de feestsfeer zorgen. Op zondag bent u allen van harte welkom vanaf 16.00 uur en ligt deze schone taak om alle voetjes van de vloer te krijgen bij de welbekende zanger Tom Haver en DJ Jordy.
Oftewel een vol en mooi weekend aan de Zandvaart 55a.

De aap

Ook het bestuur van Jongerenvereniging de Aap heeft er meer dan zin in. Zij trappen hun nieuwe seizoen af met de kermis. Daarom staan op zaterdagavond de deuren van de Aap weer voor iedereen ouder dan 18 jaar wagenwijd open. Het zijn de coverband 8-PM en DJ Jeffrey die voor de muziek gaan zorgen en beloven dat het ongelooflijke topavond gaat worden. Eentje voor in de boeken.

Volgens ons reden te meer voor jong en oud om gezellig een bezoek te brengen aan het altijd gezellige Breezand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *