Kermis in de Polder

Het weekend der weekenden is aangebroken, de Polderse kermis. Helaas in een andere vorm dan dat we allemaal gewend zijn, maar voor een ieder nu met eigen invulling. Vanaf 12 uur vandaag is iedereen welkom aan de Molenvaart bij winkelcentrum Molensluis waar wethouder Theo Meskers de attractiekermis officieel gaat openen. Een kermis waar iedereen, van jong tot oud, heerlijk ouderwets kan genieten, maar wel rekeninghoudend met de regels van nu.

Nog even de regels op een rijtje:
– Houd anderhalve meter
– Hoest en nies in de elleboog
– Blijf bij klachten thuis!
– Volg de eventuele aanwijzingen op de kermis op.

Kermis in de achtertuin, huis of schuur
Is dit jaar toegestaan, mits de regels in acht worden genomen, aldus Wijkagent Stout van Hollands Kroon. Zo geeft hij aan: “Uiteraard is er controle, want deze is er elk jaar. Maar we zijn er niet op uit om boetes uit te delen. De agenten gaan er vanuit dat iedereen zijn verantwoording draagt voor de basisregels, waaronder de 1.5 meter regel. Mocht dit niet het geval zijn, wordt er eerst in gesprek gegaan en een eventuele waarschuwing gegeven. Mocht dit ook niet helpen, wordt er pas overgegaan tot bekeuren.

Uiteraard hopen zij dat deze maatregelen allemaal niet nodig hoeven te zijn en gaan ook zij voor een mooie aangepast kermis.

Kermis in Spoorbuurt

Het Wapen van Holland houdt dit jaar zijn deuren gesloten, maar is wel van vrijdag tot zondag geopend voor een heerlijke maaltijd. Kijk op de website van Het Wapen van Holland voor meer informatie. De Polderei heeft een heel aangepast programma met op zaterdag een popquiz en hierop volgend DJ die zijn mooiste LP’s uit de kast haalt. Op zondag belooft het één groot feest te worden tijdens een knotsgekke bingo en hierop volgend DJ Jean! Daarnaast ben je ook nog eens van harte uitgenodigd om heerlijk te komen eten, want de keukenbrigade staat gewoon voor je klaar. Dus geen zin om het hele weekend thuis te zitten? Bestel dan snel (als ze er nog zijn) de laatste kaarten via 0223-754300.

Geniet allemaal met volle teugen, maar pas een beetje extra op elkaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *