Kermisvoetbal een traditie

In Anna Paulowna is het feest inmiddels in alle hevigheid losgebarsten. Wij hebben het natuurlijk over PK 2019, oftewel de Polderse Kermis. Al sinds mensen heugenis het feest der feesten in Anna Paulowna en omstreken. 

Traditiegetrouw is er ook iedere kermis zondag de wedstrijd der wedstrijden op de voetbalvelden van SV Kleine Sluis. Ook deze zondag start om 14.00 uur de wedstrijd SV Kleine Sluis 1 tegen ZAP 1. Wie wint dit jaar weer die geweldige titanen kermis wedstrijd?!  Om half 12 begint het feest op het complex al want dan trapt Kleine Sluis zat.2 de kermisbal af tegen de Polderboys. Rond de klok van 12.45 uur is er het mini veteranen toernooi met onder andere JVC, Wieringerwaard en Oude Sluis die gezellig een balletje mee trappen. Kortom er is weer van alles te zien en te doen bij SV Kleine Sluis.

Iedereen is van harte welkom om te komen kijken, natuurlijk onder het genot van een heerlijk glas met van dat koude goudgele vocht met wit schuimende kop erbovenop, een pilsje natuurlijk! Het beloofd onder de muzikale leiding van DJ Marcel Meijer en volkszanger Tom Haver weer een fantastisch feest te gaan worden op het complex van Kleine Sluis, dus hop hop je bed uit en spoel die kater van gisteravond van je af! Vol goede moed op voor kermis dag 3 op het sportcomplex van SV Kleine Sluis.

Raakt Media wenst iedereen weer een geweldige kermis dag toe, en denk eraan zoals eerder al vermeld, doe geen stoute dingen en lach en maak feest! 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *