Kerstmarkt bij Wironruiters was sfeervol succes

Zondag 8 december hield de Wironruiters een goed bezochte kerst(rommel)markt in de rijhal van de vereniging. De rijhal was gevuld met allerlei stands. Hier was voor iedereen wel iets te vinden; van kerststukjes tot decoratie, van oliebollen tot kaas, van kerstbomen tot paardenspullen. De hele dag was er volop aanloop en kwamen mensen snuffelen bij de verschillende kraampjes.

“Het begon als een spontaan idee tijdens de afgelopen ledenvergadering begin oktober”, geven de initiatiefnemers aan. “Dat het zo grootst zou worden, hadden wij toen nog niet bedacht.”
De overdekte rijbak van de Wironruiters bleek een gouden locatie voor een kerstmarkt tijdens deze echte winterse dag. Ondanks het stormachtige weer konden de bijna 450 bezoekers in alle rust en droog langs alle kramen.

Leden die zich actief inzetten
“Het is onvoorstelbaar hoeveel werk er verricht is in zo een korte tijd. Wij zijn er trots op dat we leden hebben die zich zo actief inzetten voor de vereniging maar ook voor en met elkaar.”

Het bestuur van de Wironruiters en de organisatie van de markt zijn trots op de vele vrijwilligers die zich deze dag ingezet hebben.

Foto gemaakt door Brigitta Krijnsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *