Matthijs Blaauboer zamelt kerstpakketten in voor eenzame ouderen

Matthijs Blaauboer gaat net als vorig jaar weer kerstpakketten maken en uitdelen aan eenzame ouderen. Hij en zijn vrijwilligers hopen op zoveel mogelijk volle kerstpakketten. Hoe meer ze er krijgen, des te meer zij kunnen uitdelen aan eenzame ouderen.

Ook krijgt u als u lid bent van de Postcodeloterij weer cadeaubon(nen) om duurzame producten bij de Albert Heijn te kopen. Mocht u hier zelf niets mee doen, dan kunt u deze bon ook doneren. “Wij kunnen daar dan weer houdbare producten voor kopen om de kerstpakketten mee te vullen. Mensen die ver weg wonen kunnen de bon opsturen naar me. Als mensen mij een persoonlijk bericht op Facebook sturen, dan geef ik mijn adresgegevens door.”

Bedrijven die kerstpakketten over hebben, kunnen ook hun overgebleven kerstpakketten doneren aan Matthijs. “Of krijgt u zelf een kerstpakket, maar doet u er eigenlijk nooit veel mee? Wij nemen ze graag aan. Of als het gaat om losse houdbare producten. Let er wel even op dat de houdbaarheidsdatum tot 2020 is”, licht Matthijs toe.

De lijst met producten die welkom zijn:

– houdbare melk

– appelsap

– sinaasappelsap

– blik erwten-, tomaten- of kippensoep (300 ml)

– appelmoes

– pak koffie

– chocoladereep

– Zaanse huisjeskoek

– jam

– thee

– koffiemelk

– suiker

– hagelslag

– beschuit

– hot chocolate (Action)

– bakkers speculaas (supermarkt AH)

Mocht u zelf nog iets anders zien dat lang houdbaar is, wat in de kerstpakketten zou kunnen, dan is dat altijd welkom. Ook supermarkten kunnen producten doneren.

Helpt u zo de eenzame ouderen van deze omgeving ook aan fijne en smaakvolle kerst? Kijk voor meer informatie op Facebook-pagina: ‘Sinterklaas voor ieder’. Vergeet niet de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven. Bovendien er daar meer te lezen over activiteiten die zij doen voor de samenleving.

Denk aan Sinterklaas-huisbezoeken voor minimagezinnen en bezoeken aan zieke kinderen in diverse ziekenhuizen. Of het jaarlijkse uitje naar Hoenderdaell voor eenzame ouderen.

Contact: Matthijs Blaauboer, 06-25540799 (bereikbaar van maandag t/m zaterdag van 11.00 tot 20.00 uur).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *