Een kleur- en fleurrijke moederdag

Ja moederdag staat weer voor de deur. Zondag 10 mei is het zover, de dag dat alle moeders in het zonnetje gezet mogen worden. Wil jij ook van dat moment gebruik maken en wil je hier graag iets voor regelen? Dan ben je bij de dames van Bloemz aan het juiste adres.

Momenteel staat de winkel vol met allemaal mooie planten en bloemen. ‘Er is ook heel veel mogelijk’, geeft eigenaresse Kayleigh aan, ‘als de klant maar op tijd besteld. Dagelijks rijden wij heen en weer naar de veiling en zorgen er op deze manier voor, dat we aan ieders wensen kunnen voldoen.’

Bestellen is makkelijk en de keuze is reuze. Zo is het mogelijk via de website van Bloemz te bestellen of door te bellen naar telefoonnummer: 0223-697933. Uiteraard kan mailen ook en dat mag naar bloemz@outlook.com. Om te betalen hoeft u de deur ook niet meer uit, u kunt internetbankieren of betalen via het tikkiesysteem.

Uiteraard is het mogelijk om de bloemen in de winkel op te halen, maar Bloemz geeft u de extra service door ook te bezorgen op Moederdag. Dit doen zij in: Den Helder, Julianadorp, Callantsoog, Groote Keeten, ’t Zand, Anna Paulowna en Breezand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *