Koekactie Breez’ Harmony in aangepaste vorm

Volgens jarenlange traditie komen de leden van Breez’ Harmony elk laatste weekend van november langs de deuren in Anna Paulowna en Breezand om heerlijke koeken te verkopen. Wegens de huidige coronaperikelen ziet de muziekvereniging zich genoodzaakt om de jaarlijkse koekactie dit jaar op een andere manier in te kleden. Om contact zoveel mogelijk te voorkomen wordt u dit jaar gevraagd om de koek, lekker comfortabel, vanuit uw luie stoel te bestellen. De leden komen dan 28 of 29 november de bestelde koek bij u afleveren.

Bestellen kan door voor 1 november een mailtje te sturen naar breezharmony2013@gmail.com of via onze website www.breezharmony.nl. Op de website kunt u tevens zien wat er te koop is en hoe u kunt betalen. 

De huidige coronapandemie maakt het hoegenaamd onmogelijk om een normaal concert te geven. Ook het repeteren vindt op dit moment in aangepaste vorm plaats. Toch wil de vereniging zich dit jaar nog graag laten zien. Daarom komt Breez’ Harmony in december met een uniek muzikaal project. Houd de Facebook pagina van Breez’ Harmony de komende tijd in de gaten voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *