Kom ook naar de speeddate op vrijdagavond 31 juli a.s.!

Ben je single en zou je graag een liefdesmaatje aan je zij willen, maar;

  • Ben je niet zo’n stapper (meer)?
  • Stap jij niet zo makkelijk op iemand af?
  • Ben je klaar met de internetsites waarop je in eerste instantie (wordt) beoordeeld op uiterlijk?
  • Vind je innerlijk niet vele malen belangrijker?
  • Woon je in (de buurt van) de Kop van Noord Holland?

Kom dan gezellig naar de laagdrempelige speeddate avond op vrijdag 31 juli a.s. want wat heb je te verliezen? Je leeft tenslotte maar 1 keer (zeggen ze)!

Deze keer is het voor de leeftijdscategorie van ongeveer 38 tot en met 60 jaar. We hebben al een leuke groep bij elkaar, maar er kunnen nog mensen bij!

Stap over de drempel en meld je aan, dan gaan we er een gezellige avond van maken! En hoe gezellig is het om nieuwe mensen te ontmoeten en wie weet zit er een leuk liefdesmaatje voor je bij! Er hoeft er tenslotte maar 1 de ware te zijn! En anders heb je evengoed een gezellig avondje gehad!

Of weet je iemand die graag een liefdesmaatje aan zijn/haar zij wenst, maar ’t nog best spannend vind om zich op te geven…. Geef hem of haar een duwtje over de drempel! Wij vangen hem/haar wel op!

Voor maar € 10 kun je je opgeven en  krijg je van ons 3 consumptiebonnen en wat versnapering (aangezien we het non-profit regelen – we gunnen immers iedereen een liefdesmaatje)!

Meld je aan via Facebook/Instagram ‘Speeddating in de Kop’ of stuur een email naar SpeeddatingindeKop@outlook.com en we nemen persoonlijk contact met je op!

Want…   Wie niet waagt – die niet wint

                          Wie niet date – die niet vindt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *