‘Kratje voor de sfeer’ tijdens de Polderse Kermis.

Ze komen gewoon naar jullie toe deze kermis

Dat het Polderse Kermis weekend niet zomaar voorbij gaat in deze coronatijden blijkt wel uit de vele thuisfeestjes onder de inwoners van Anna Paulowna en omstreken. Families, vriendengroepen en straten maken het nu zelf wel gezellig, ook omdat de horeca bijna niks kan organiseren. Sfeermaker van het feest tijdens de kermis is al vele jaren Marcel Meijer, hij is hier voor al die thuisblijvers op ingesprongen, samen met de jongens van  poldersekermis.nl met het ‘Kratje voor de Sfeer’. Een rijk gevuld kratje met een vaatje, speciaal biertjes uit de regio, shotjes en wat te knabbelen. Ook zitten er tien diverse leuke items in die aan de kermis en de afgelopen maanden zijn gekoppeld.

“Deze kunnen worden ingezet tijdens het ‘rad van voortuin’ tijdens de ‘tour de voortuin’, of als spelelement gewoon tijdens het samenzijn”, vertelt Marcel. “Wat er voor items in het kratje zitten blijft een geheimpje, maar het is zeker een leuke verrassing voor jong en oud”, lacht hij.

Tour de voortuin live“.
Marcel vervolgt: “Een leuke bijkomstigheid: Als je een kratje besteld krijg je je eigen kermisfeestje tijdelijk voor de deur, want de kratjes komen we op een ludieke wijze thuisbezorgen onder de noemer ’Tour de voortuin’. We hebben toestemming gekregen van de gemeente om hiermee aan het kermisweekend een leuke draai te geven.”
“Zaterdagmiddag 25 juli gaat dit plaatsvinden en iedereen die het kratje heeft besteld maakt ook nog eens extra kans tijdens het ‘Rad van voortuin’ dat we eraan koppelen. Ik kan één ding verklappen: het is niet te hopen dat je de meelronde draait haha”.
De route zal voornamelijk door Anna Paulowna en Breezand zijn en aangezien de club Polderse enthousiastelingen geen grote toestroom van mensen willen gaan ze de hele rit live streamen, zodat mensen het thuis ook kunnen volgen. 

Kratje bestellen
De kratjes die geschikt zijn van 2 t/m 4 personen, zijn inmiddels te bestellen en beginnen hun weg te vinden naar de vele thuisfeestjes of gewoon voor de extra sfeer thuis. Het ‘kratje voor de sfeer’ kost € 49,95 en voor groepen geldt zelfs ‘vijf halen is vier betalen’. Bestellen kan via www.poldersekermis.nl

Marcel: “We gaan het kermisweekend echt niet laten verpesten door een virus en gelukkig denken er veel meer zo over. We worden behoorlijk beperkt in alle leuke dingen die er zijn, maar waar een wil is is een weg, en die gaan wij nu berijden, letterlijk en figuurlijk. Gewoon voor de sfeer en de lachende gezichten”. Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *