Kringloopwinkel Hollandskroon gaat weer open

Tijdens deze moeilijke tijd willen wij ook zo goed als we kunnen er voor iedereen zijn. Daarom is er door een geweldig team achter de schermen hard gewerkt om de Kringloopwinkel zo veilig mogelijk binnen de richtlijnen van het RIVM open te zetten.

Hierdoor zijn de openingstijden veranderd:
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: 13.00 – 17.00 uur
Donderdag: 13.00 – 17.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 18.00 uur (mits er geen klanten meer zijn)
Zaterdag: 09.00 – 18.00 uur (mits er geen klanten meer zijn)
Zondag: Gesloten

Nieuwe regels:
* Iedereen is verplicht een mandje bij de voordeur te pakken. Zijn ze op dient u buiten te wachten. Bij regen graag zoveel mogelijk in de auto wachten en voor fietsers of wandelaars in de Partytent.
* In de mandjes liggen handschoenen deze dienen aan gedaan te worden. Deze worden dagelijks gewassen om besmettingen te voorkomen. Ons personeel is voorzien van veiligheidshesjes dus bij vragen kunt u bij hen terecht.
* HOUDT AFSTAND en volg de aangegeven route.
* Kinderen zijn tijdelijk niet toegestaan. Kom zoveel als mogelijk alleen.

Wilt u spullen brengen HEEL GRAAG! Elke ochtend zullen wij gebruik maken van de tijd om onze winkel aan te vullen zodat u in de middag in alle rust kunt winkelen!

* In de partytent kunt u 1 voor 1 uw spullen afleveren. In de tent staan stellingen met manden waarin u wanneer u uw tas of kratje terug wilt uw spulletjes kunt deponeren. Dit zodat wij aan het einde van de dag de spullen gemakkelijk naar binnen kunnen brengen. Denkt u alstublieft aan de kwaliteit van de spullen gezien wij helaas nog steeds niet geholpen worden met de afstroom van kapotte goederen en deze een flink kostenplaatje met zich meebrengt!

In tegenstelling tot wat u van ons gewend bent zullen wij u hier tijdelijk niet bij helpen en alleen aanwijzingen geven.
Onze excuses voor het ongemak….
!!!!!! Blijf gezond !!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *