Kwaliteitenspel inzetten bij coaching van kinderen

“Het kwaliteitenspel, ik ben er gek op!” Zegt Cindy Tas van het gelijknamige coachingsbureau. Ze runt een bureau voor leerondersteuning en training. “Altijd zo mooi hoe kinderen uit kunnen leggen, vaak ook met voorbeelden, waarom een bepaalde kwaliteit juist wel of (nog) niet bij ze past. En ook zo prachtig om te zien hoe er na afloop een hele rits kwaliteiten ligt en blijkt dat ze niet gedacht hadden dat er zoveel moois in ze zit. Vaak weten we heel goed waar we niet zo goed in zijn, maar welke kwaliteiten maken jou nou jou? Ben je heel behulpzaam? Grappig? Sociaal? Betrouwbaar? Et cetera. Je kwaliteiten kennen kan helpen je zelfvertrouwen te versterken. Visueel maken van je kwaliteiten maakt het nog duidelijker. Daarom gebruik ik het kwaliteitenspel ook regelmatig.” 

“Laat u in de reacties weten wat een heel mooie kwaliteit van uw kind is? Of kinderen? En dat mogen natuurlijk heel andere kwaliteiten zijn dan op de foto, want dit is uiteraard maar een klein deeltje van de hele stapel.
Vergeet trouwens niet mijn Facebook-pagina te volgen om zo op de hoogte te blijven van de winactie om het 5-jarig bestaan van mijn praktijk in januari te vieren.”

Meer weten over de praktijk van Cindy Tas? Lees hier meer: www.cindytas.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *