Legendarische rockband Wild Romance brengt bezoek aan De Aap

Afgelopen jaar vierde jongerenvereniging De Aap het tienjarig jubileum aan de Zandvaart. Het bestuur trapte dat jubileumjaar af met een speciale avond ‘Terug naar de Aap’, waarbij oud-Aapers samen met de huidige generatie de tijden van vroeger herleefden. Na het succes van vorig jaar is besloten om het nog een keer over te doen: 25 januari.

Terug naar de Aap: Saturday Night at the Monkey
Terug naar die keer dat de eerste borrels gedronken werden. Terug naar dansen tot in de laatste uurtjes op zaterdagavond. Terug naar avonden waarop (bijna) alles kon. Dat is waar het om draait op deze avond.

Speciaal daarvoor is er een groep legendarische rockers uitgenodigd: Wild Romance. Kent u ze nog? Herman Brood en his Wild Romance groeiden uit tot grote rocksterren, zoals Nederland die nog niet eerder kende. Ze stonden bekend om seks, drugs en rock ’n roll en zijn de rockgeschiedenis ingegaan met grote hits als ‘Saturday Night’ en ‘Never Be Clever’.

Beste gitarist van de Benelux
Na de dood van Herman Brood hebben ze hun muziekcarrière niet aan de wilgen gehangen, maar staan ze nog altijd met evenveel energie op het podium. Vorig jaar heeft Wild Romance zelfs een nieuw album uitgebracht: ‘No Time’. Afgelopen maand is gitarist Dany Lademacher door het blad Gitarist gekozen tot beste ‘All time gitarist van de Benelux’ en David Hollestelle staat op plek vijf.
25 januari 2020 komt de band naar De Aap met een repertoire dat een mix wordt van alle grote, bekende hits en werk van het nieuwe album.

Kaarten vanaf 6 januari te koop
De kaartverkoop start maandag 6 januari. Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor € 10 bij slagerij Sander Duin in Breezand en Bloembinderij Ma-d’r-Liefjes in Anna Paulowna. De deuren gaan open om 20.30 uur en bezoekers zijn welkom vanaf 18 jaar en ouder.

Blijf op de hoogte via het Facebookevenement

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *