Lipo 3 toepassen


Inmiddels ben ik lekker aan het trainen, het eten gaat goed en daarom samen met Karin besloten om de Lipo 3 toe te voegen aan mijn schema bij I Care. Sinds vorige week start ik met 20 minuten fietsen op de Sun400, hierna de Lipo 3 behandeling van 25 minuten, om vervolgens te eindigen in het drainage pak.

Maar wat is de toegevoegde waarde van de Lipo 3?

De Lipo 3 maakt gebruik van de nieuwste technologie van laagfrequente ultrasone geluidsgolven. Deze technologie is bijzonder geschikt voor vermindering van oppervlakkig en diep vetweefsel, ontgifting en herstel van de cel vernieuwing. Daarnaast wordt de technologie ook toegepast voor micro drainage en vasculaire massage. Voor mij een hele mooie toevoeging aan mijn behandelplan, mede omdat mijn focus ligt op het loslaten van afvalstoffen/ontgiften. Vorige week starten voor mij de eerste Lipo 3 behandeling. Karin heeft mij voor de behandeling eerst opgemeten, dit meten gebeurt bij de start, halverwege het behandeltraject en tijdens de laatste behandeling. Samen met Karin heb ik van te voren besproken op welke plaatsen ik de acht transducers (platte ijzeren platen van ongeveer 20cm lang die vast gekoppeld zijn aan de computer, en geven de trillingen door) hun werk wilde laten doen, de mogelijkheden zijn heupen, dijen, taille, armen, benen, billen en buik.

Na het meten vraagt Karin je plaatst te nemen op de behandeltafel, omdat ik ervoor gekozen heb om de transducers op mijn rug en buik te plaatsen mag ik eerst op mijn zij draaien. Karin heeft de transducers al ingesmeerd met gel en plaatst ze op mijn rug, uiteraard draai ik door naar de andere kant zodat Karin de transducers aan beide kanten kan bevestigen, hierna worden ze op hun plek gehouden door een (blauwe) elastieken band zodat ze niet meer kunnen verplaatsen. Hierna plaats Karin de andere 4 transducers op mijn buik. Vervolgens wordt ik in de watten gelegd. Ik krijg een rol onder mijn knieën, een kussentje onder mijn hoofd en er gaat een heerlijke deken over mij heen en het apparaat doet de rest! Na de intensieve fietstocht van daarvoor bevalt mij dit wel. Tijdens het schrijven van deze blog heb ik vier behandelingen gehad en elke keer is weer anders, de ene keer jeukt het heel erg onder de transducers en de andere keer weer helemaal niet. Karin geeft aan dat de reden waardoor dit elke keer verschillend is, komt doordat de lipo 3 aan het stoeien is om door de huidbarrière heen te komen om de vet cellen doorlaatbaar te maken. Dit betekend dat op plekken waarbij de huid/vetlaag minder dik is de jeuk eerder voelbaar kan zijn. Uiteraard is elk lichaam anders en ervaart iedereen dit verschillend. In totaal kan de transducer wel 13 cm diep gaan hierdoor is de behandeling geschikt voor allemaal verschillende lichaamsomvangen. Er wordt gezegd dat jeuk erger is dan pijn tot nu toe is de jeuk voor mij nog draagbaar, focus en zinnen op iets anders zetten en voor je het weet is het voorbij. Uiteraard is het mogelijk om muziek te luisteren een boek te lezen of in mijn geval heerlijk aan Raakt Media te werken.

Na de behandeling wordt ik meteen weer gemeten bij de voormeting heeft Karin kleine streepjes gezet waardoor ze bij de nameting precies op dezelfde plekken meet, hierdoor heb altijd een eerlijke meting. Vol verbazing kreeg ik te horen dat na 1 behandeling mijn buikomvang geslonken was met 3 cm! Ongekend wat een succes mocht je na het lezen van deze blog nu ook interesse hebben, vragen stellen mag altijd en kijk anders even op website van I Care hier staat alles nog uitgebreider uitgelegd! Tot volgende week.

Een gedachte over “Lipo 3 toepassen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *