Luisterconcert met Roon Staal in Cultuurkerkje

Zanger en componist Roon Staal geeft zondag 22 december een kerstconcert in het Cultuurkerkje Oudesluis. Klassieke kerstsongs als The First Noël, Oh Holy Night, Silent Night/Stille Nacht, maar ook Pie Jesu brengen de gasten in de stemming van kerst.

Muzikale Wieringer zorgt voor sfeer
Roon Staal woont op het voormalige eiland Wieringen. Maar een deel van het jaar verblijft hij in het verre oosten van Rusland waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Naast alle concerten in Nederland staan ook Japan en Engeland dit jaar op het programma om een concert te verzorgen.

Musical-acteur
In 2019 waren er zowel in Rusland als Japan diverse optredens. Staal deed als kind al mee aan tv-producties. Later was hij actief als musical-acteur in verschillende musicals als Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat. Voor zijn rol als Peter Koot in de musical Petticoat heeft hij een nominatie voor een musical-award. Inmiddels heeft Staal tien albums op zijn naam staan.

Kaarten te koop
Meer informatie over Roon Staal? Klik op deze link om zijn muziek te beluisteren: https://youtu.be/TOavzN0lKKU

Het kerstconcert in het Cultuurkerkje aan de Noorderweg 14A in Oudesluis begint zondag 22 december om 20.30 uur, zaal open 20.00 uur. Entree: 15 euro. Kaarten bij de ingang of reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *