Maatwerk sierhek van Verbruggen is kroon op huis en tuin

Wie sierhekwerk zegt, zegt Sierhekwerken Verbruggen. Want deze specialist levert dé mooie aanwinst voor uw tuin en zorgt voor de uitstraling van uw huis. Natuurlijk wilt u het liefst dat het hekwerk perfect bij uw tuin en huis past, maar ook bij uw eigen stijl. Een sierhekwerk met perfecte kwaliteit en duurzaamheid. Dat is de norm die Nico Verbruggen nastreeft.

“Alles wat wij maken is maatwerk. Wij gaan in gesprek met de klant, luisteren naar hun wensen en bekijken waar het hekwerk moet komen. Gaat het om een hek langs een voor- of achtertuin, wil de klant een hekwerk met een looppoortje of gaat het om een poort die eventueel automatisch geopend en gesloten moet kunnen worden?” Allemaal vragen waar Verbruggen het antwoord op weet.

Op maat ontworpen
Nadat er naar uw wensen geluisterd is en de specialisten een goed beeld hebben van de situatie, gaan zij een sierhekwerk op maat ontwerpen. Als u helemaal tevreden bent met het ontwerp beginnen ze met het maken van het hekwerk. Dit gebeurt allemaal in de eigen werkplaats.

Perfecte kwaliteit
Zodra het hekwerk klaar is, krijgt het een uitstekende behandeling. Het hek wordt gegalvaniseerd en dubbellaags gepoedercoat in een RAL-kleur naar wens. Door het sierhekwerk twee lagen poedercoating te geven, wordt het een duurzaam hekwerk dat jaren meegaat.

Bij u in de regio
Ook wanneer u deuren zoekt, kan Sierhekwerken Verbruggen uitstekend van dienst zijn. “Wij zijn werkzaam in een groot aantal regio’s. Dus niet alleen in Breezand, maar ook in de hele provincie. Van Den Helder tot Alkmaar en Amsterdam en Haarlem.”

Wilt u meer weten?
Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken? Neem dan vrijblijvend contact op via info@sierhekwerkenverbruggen.nl of bel naar 0223-522874.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *