Massage voor nieuwe energie om beter om te gaan met druk leven

Roos van der Vliet is healing fullbody masseuse. “Ik wil met mijn massages dat stukje liefde voor je lichaam en geest weer terugbrengen bij mensen, zodat er nieuwe energie is om met al de drukte in ons leven om te gaan.” De 20-jarige woont in Anna Paulowna en heeft een praktijk aan huis.

Haar praktijk is gelegen aan de Zuster Siffelslaan 3. Daar had dokter Osinga vroeger zijn huisartsenpraktijk. Omdat hij wel in het huis ernaast wilde blijven wonen, hebben Roos en haar vriend – de zoon van de dokter – de praktijk omgebouwd tot woonhuis mét een nieuwe praktijk voor Roos.

Natuurlijke kleuren
In haar massagekamer heeft ze heel bewust gekozen voor natuurtinten. “Ik wil met die natuurlijke kleuren rust creëren en de ontspannen sfeer van de natuur naar binnen halen. Ik ben van mening dat in de wereld van nu mensen gejaagder leven en de nadruk ligt op presteren. Hierbij vergeten we te luisteren naar ons lichaam en wat we nodig hebben.”

Geen vaste openingstijden
Roos werkt niet met vaste openingstijden. Zo is het mogelijk om in het weekend gemasseerd te worden. “Op afspraak kiezen we samen een datum en tijdstip. Ik wil niet te hoge kosten rekenen, zodat het voor iedereen haalbaar is eens in de zoveel tijd een massage te boeken.”

Heel persoonlijk contact
Wat Roos belangrijk vindt is dat mensen zich op hun gemak voelen bij haar. “Daarom wil ik mijn bedrijf persoonlijk houden. Ook in het contact met mijn klanten.”

Meer weten of een afspraak maken met Roos voor een massage? Mail info@roosontspanningsmassage.nl of bel 06-40797667.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *