Matchcafé Hollands Kroon

Zoek je contact met iemand met dezelfde hobby of interesses? Vind je het leuk om in het weekend iets te ondernemen maar ga je liever niet alleen? Wil je in deze Coronatijd wel eens digitaal samen met iemand een goed gesprek? Met iemand naar de film of een museum? Dan is het Matchcafé van Wonen Plus Welzijn iets voor jou!

Vanuit Wonen Plus Welzijn gaan we een Matchcafé opstarten. Wie weet vind je je match in het Matchcafé om samen leuke dingen te doen. Natuurlijk kan dit ook 1 op 1. De bedoeling is om wekelijks op een vast moment digitaal met elkaar af te spreken. Eens per maand komen we op verschillende gezellige locaties in Hollands Kroon bij elkaar, zodat een ieder aan kan sluiten! De dag en tijd doen we in overleg met elkaar! Uiteraard binnen de corona- maatregelen / mogelijkheden.

Wil je nieuwe mensen leren kennen om wat voor reden dan ook? Sluit aan bij dit nieuwe initiatief in je eigen omgeving. Het is niet zo moeilijk als je misschien denkt! Er is de mogelijkheid om eerst even te oefenen met digitale ontmoeting tijdens een kennismakingsgesprek om het e.e.a. uit te leggen, maar ook om te inventariseren wat je
behoeftes en wensen zijn. Je hoeft het niet alleen te doen, wij helpen je daarbij.

Neem de stap om contact op te nemen, en laat er mooie matches ontstaan in je leven! Wij helpen je graag bij de opstart! We starten digitaal de wekelijkse Matchgroep per dinsdag 3 November 2020 van 16.00 uur tot 17.00 uur.

Contactgegevens, informatie en/of aanmelding via:
Wonen Plus Welzijn Annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl of via telefoonnr. 0223-535826 tussen 9.00 uur en 12.00 uur tijdens werkdagen.
Je mag ook een bericht sturen via onze facebookpagina Wonen Plus Welzijn Doet&Ontmoet pagina : https://www.facebook.com/Wonen-Plus-Welzijn-Doet-Ontmoet-Hollands-Kroon-
102495441439911/inbox

Wij nemen dan contact met je op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *