Mee trainen met de meiden van Dokev!

Zaterdag 1 juni was het zover. De meiden keken er al weken naar uit. De ouders waren uitgenodigd om eens een krachttraining mee te komen doen. Om zelf eens te ervaren wat de meiden zoal doen tijdens een training. Het ging erom om de ouders ook eens te laten ervaren hoe pittig dat eigenlijk is een krachttraining. Naast ouders waren er ook broers, neefjes, vrienden en vriendinnen mee gekomen dus de opkomst was heel erg goed.

Iedereen deed enthousiast mee en wij als leiding werden her en der verrast door de vertoonde kunsten die wij zoal zagen deze training. Het programma bood veel variatie zoals: opdrukken, optrekken, touwtje springen en buikspieroefeningen. De oefeningen waren voornamelijk op muziek dus niet alleen zwaar, maar dus ook nog eens heel snel achter elkaar. Er werd ook door iedereen (zelfs de mannen) over de balk gelopen en ook nog over gerold door sommige durfallen, geweldig om te zien.

De organisatie kan terug kijken op 2 onwijs leuke en geslaagde lessen, en gaan dit zeker volgend seizoen nog eens doen! namens de kinderen en de organisatie dank voor iedereen die er was en natuurlijk groot respect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *