Meevaren naar Zierikzee

Albert Winkel een van onze eerste en enthousiaste volgers weet ons inmiddels te vinden en daar zijn wij super blij mee. Eerder hebben wij u namens hem al kunnen informeren over de viswedstrijden die georganiseerd werden vanuit de visvereniging ‘t Kuitje uit Breezand maar gehouden werden in van Den Helder. En nu kwam Albert weer met een heel leuk stuk en tevens uitnodiging.

Het plan is namelijk als volgt het Helders Historische Reddingboten Collectief ( HHRC)
(https://www.mrbdorusrijkers.nl/helders-historische-reddingboten-collectief)
wil een reis gaan maken met 2 van hun eigen schepen genaamd de “Dorus Rijkers “en de “Zeemanspot “. Deze reis gaat starten vanuit Den Helder en eindigen in Zierikzee. Op het moment dat de boten aankomen zijn in Zierikzee ook de gezellige havendagen in volle gang.
Uiteraard organiseert HHRC deze toch niet alleen, dit gaan ze samen doen met de KNRM. En nu komt het allerleukste het is mogelijk om zowel op de heen als terugweg gedeelten mee te varen. Bent u hier geïnteresseerd naar leest u dan snel verder.

Van 18 t/m 28 augustus 2019 varen de historische reddingboten Dorus Rijkers en De
Zeemanspot in etappes van Den Helder naar Zierikzee en terug. Bij elke etappe kunnen passagiers een dag meevaren. De ene etappe is langer dan de andere. De reis wordt ‘binnendoor’ gevaren en is dus in principe “zeeziekte vrij”. 
Er is op elke boot plaats voor 12 passagiers.  Als passagiers zijnde moet u wel zelf zorgen voor vervoer naar en van de opstapplaatsen. Hetzij met openbaar vervoer, hetzij met eigen geregeld vervoer. 
Voor het meevaren vragen ze per passagier € 15,00. U krijgt daarvoor aan boord eten en drinken en uiteraard een mooie vaartocht. De accommodatie aan boord is, zoals op alle reddingboten, bescheiden en niet geschikt voor minder-validen. Houd daar rekening mee.

Bent u nu geïnteresseerd en wilt u meer informatie of wilt u zich opgeven dat kan door te gaan naar  https://www.knrm.nl/tickets

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *