Met de consulent schulddienstverlening in gesprek bij Doet & Ontmoet

Als consulent schulddienstverlening zet Rianda zich in voor burgers die bijvoorbeeld moeite hebben om rond te komen, achterlopen met betalingen of wellicht schulden hebben. De juiste hulp is dan belangrijk!

Wilt u weten hoe hij dat dan doet? Wat een consulent schulddienstverlening voor u kan betekenen? Of heeft u nog andere vragen? Kom gerust langs op de Doet & Ontmoet in Keijzershoff Anna Paulowna op vrijdagochtend 27 september (09:30 uur – 12:00 uur) om onder het genot van een kopje koffie met Rianda in gesprek te gaan! 

Over Doet & Ontmoet

Bij de Doet & Ontmoet wordt ontmoeting georganiseerd. Dit is namelijk niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel heel belangrijk in het welbevinden. U kunt bij Doet & Ontmoet binnenlopen voor een kopje koffie, een spel, iets creatiefs, om een praatje te maken of met een vraag. De bijeenkomsten worden door de bezoekers zelf ingevuld en iedereen kiest zelf wat te doen en met wie, afhankelijk van wat een ieder wil en kan. Meedoen en andere ontmoeten, dat is waar Doet & Ontmoet voor staat!

Wilt u meer weten over Doet & Ontmoet? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn: Servicepunt Anna Paulowna, tel: 0223 535826.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *