Mooie tentoonstelling op Kruiswijk

Dit jaar nodigt ‘SKC Anna Paulowna’ iedereen in het weekend van 26 en 27 september van 11.00 – 16.00 uur van harte uit voor een prachtige tentoonstelling op industrieterrein Kruiswijk.

Kunst in Kruiswijk
SKC Anna Paulowna; ‘Stichting Kunst en Cultuur’, organiseert al jaren verschillende workshops en klein evenementen. Denk hierbij aan de jaarlijkse gedichtenroute in de Poldertuin in Anna Paulowna. Daarnaast organiseren ze eens in de twee jaar BIT Beeld in Tuin. Het is dan mogelijk om in verschillende tuinen bij mensen thuis prachtige beelden van kunstenaars te bewonderen. Dit jaar wilde de organisatie het over een andere boeg gooien en is KIK geboren.

Mooie samenwerkingen
KIK staat voor ‘Kunst in Kruiswijk’. Een mooie samenwerking tussen 10 bedrijven op Kruiswijk en kunstenaars uit Anna Paulowna en de omgeving daarom heen. Zo kun je onder anderen een kijkje nemen bij Rood bv, Fx Huiberts, Muntjewerf, Steengoed en bouwbedrijf R.O.N. Maar ook het net verbouwde/vernieuwde bedrijf Agratechniek zet zijn deuren open. En daarnaast niet te vergeten de nieuwkomers op Kruiswijk; Olof Schuur, Robert Tediek en Boudewijn Hosmus. Een leuke route om te lopen, fietsen of met de auto te bezoeken.

Artiesten
Nieuwsgierig naar welke artiesten er dan staan? Dat zijn ook niet de minste. Wij noemen een Trudie Appelman, Sonny de Kruijff, Conny Roos, Lydia de Roos, Astrid Breed en nog vele anderen. Laat je verrassen! En ben je op zondag op tijd aanwezig dan is het ook nog mogelijk om te genieten van de muzikale klanten van onze Polderse trots. Niemand minder dan de Band Vaart Zij spelen van 13.00 tot 13.30 uur, 14.00 tot 14.30 uur, van 15.00 – 15.30 uur bij bouwbedrijf RON. In totaal is er ruimte voor 50 personen dus helaas geldt er wel een ‘vol is vol’ beleid.

Zin in een leuk uitje net naast de deur? Blok dan snel 26 en 27 september in je agenda en laat je verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *