Muziek, verhaal en hilariteit in Cultuurkerkje Oudesluis

Op zaterdag 22 februari brengt het muzikale duo Anna en Irma een avondvullend programma in het Cultuurkerkje Oudesluis. De dames begeleiden zichzelf en elkaar op piano en gitaar. Wie een voorstelling van van Anna en Irma heeft bijgewoond weet dat deze meiden verbaal aan elkaar gewaagd zijn, wat soms leidt tot hilarische taferelen.

In deze voorstelling zingen Anna en Irma muziek van hun persoonlijke muzikale helden. Er komen nummers langs van Queen, Amy Winehouse, Boudewijn de Groot en natuurlijk ontbreekt een nummer van Brigitte Kaandorp ook deze keer niet. Op hun welbekende wijze praten ze de boel aan elkaar. Tijdens de songfestivalmedley, compleet met een hilarische jaren 70 verkleedpartij, gaat Anna helemaal los met een ‘Teach-in parodie’.

Ook intieme momenten
De reacties van het enthousiaste publiek waren overweldigend. Daarbij is er geen enkel thema dat niet bespreekbaar is voor moeder en dochter. Maar het levert soms ook prachtige intieme momenten op. Tussen de nummer door vertellen ze ook nog hun verhaal, met hier en daar een grap en een grol.

Belangrijke informatie
Waar: Cultuurkerkje, Noorderweg 14a, Oudesluis. Wanneer: zaterdag 22 februari. Hoe laat: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur. Entree: 15 euro (incl. reservering koffie en thee bij entree). Kaarten: bij de ingang of reserveren via www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *