Nederlandse voetbalvrouwen in halve finale WK

Morgen is het zover, dan trekken de Oranje leeuwinnen te strijden in de halve finale van het WK voetbal tegen Zweden! Wij hebben allemaal wel een mening over het vrouwenvoetbal, maar het moet gezegd worden ze doen het toch maar wel weer even. Heel Nederland zit dan ook morgen toch voor de buis met de billen ferm samengeknepen, want tja het is toch voor Koning en vaderland dat er gestreden gaat worden. Ook de detailhandel speelt er prima op in, en logisch natuurlijk want is het Nederlands dan is iedereen enthousiast.

Hier in de Polder leeft het ook, als je om je heen kijkt zie je her en der de oranje vlaggen aan de huizen hangen en waarschijnlijk als ze morgen winnen en naar die finale raken dan kleurt heel de Polder weer oranje. De plaatselijke bakker heeft de overheerlijke oranje tompoucen weer in zijn vitrine, klaar voor de hongerige monden van de inwoners uit de Polder en omstreken. Bij de Blokker kan je nog snel even die oranje vlaggen kopen voor aan de muur of dat mooie shirt met de brullende leeuw erop! Hoe je het ook went of keert, dit soort wedstrijden zorgt voor verbroedering en eensgezindheid binnen onze mooie Polder.

Raakt Media is benieuwd wat de eindstand gaat worden en laten we daarom een poll houden. Geef in een reactie door wat jij denkt dat de stand gaat worden en voor degene die het goed hebben wordt er eentje uit getrokken, die wint een heerlijke taart van de plaatselijke bakker gesponsord door Raakt Media! Let us know, wat gaat het worden???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *