Netwerkbijeenkomst voor iedereen die droomt van een droombaan

Walk&Talk is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Deze bijeenkomst is steeds in School 7 in Den Helder. Het is de bedoeling om met anderen tips en ervaringen uit te wisselen en op nieuwe ideeën te komen. Ook wordt elke keer een speciaal thema behandeld. Woensdagochtend 29 januari geeft Miranda Winters de interactieve workshop ‘Droombaan’. Zij vraagt de deelnemers naar hun interesses en talenten en kijkt samen welke werkzaamheden daarbij passen.

Werkgeluk vergroten
Als coach en adviseur draagt Miranda Winters graag haar steentje bij om het werkgeluk van mensen te vergroten. Een leuke baan, met plezier naar je werk gaan, voldoening halen uit je werksituatie en je blijven ontwikkelen. Voor iedereen is de ideale mix hierin anders.

Ideale werksituatie
De eerste stap is om na te denken: hoe ziet mijn ideale werksituatie eruit? Vervolgens bekijk je hoe ver je ervan af bent en wat je kan doen om zo dicht mogelijk bij jouw ideale werksituatie te komen.

Gratis deelname
Meedoen aan Walk&Talk is gratis, wel graag vooraf aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl of aan de balie van de bibliotheken. De bijeenkomst begint om 10.30 uur in School 7, Keizersgracht 94 in Den Helder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *