Nieuw: Doet & Ontmoet Fit in Breezand

De start op 20 februari van Doet & Ontmoet Fit in Breezand was een groot succes. Vanaf nu is iedereen elke donderdagmorgen van harte welkom van 9.30 tot 12.00 uur in den Krieck, Ceresplein 2 in Breezand.

Doet & Ontmoet Fit begint altijd in de kantine met thee en koffie. Deze open inloop is voor iedereen, van alle leeftijden. Kom langs voor een kopje koffie, een praatje en om mensen te ontmoeten. Deze locatie geeft veel mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen, vooral ook op sportief gebied. De mensen van Doet & Ontmoet kijken samen met de deelnemers waar de behoeften liggen en wat de wensen zijn. 

Meer weten? Neem contact op
Ook kunt u informatie krijgen over zorg, welzijn en wonen. De entree is gratis. Meer weten of heeft u interesse om vrijwilliger te worden en bezoekers een warm welkom te heten? Neem dan contact op met Wonen Plus Welzijn, servicepunt Anna Paulowna in Keizershoff, Vreedenhoff 64 in Anna Paulowna. Tel. 0223 535826. Bereikbaar: ma t/m vrij 9.00 tot 12.00 uur. Mail: annapaulowna@wonenpluswelzijn.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *