Nieuw gezond bedrijf in de Polder

De ontwikkeling van de zorg staat niet stil. Afgelopen jaren heeft juist deze tak een gigantische sprong gemaakt, zowel op regulier niveau als op alternatief niveau. En hoe fijn is het, dat als je er op regulier niveau niet uitkomt, er altijd nog een mogelijkheid voor een alternatieve oplossing is. Daar kwam Claudia Hendrikse-Renooij ook achter, na jaren in de gezondheidsmolen gezeten te hebben zonder echte oplossingen, totdat de orthomoleculaire geneeskunde op haar pad kwam. En nu, anno 2020, is zij haar eigen praktijk gestart na het behalen van haar diploma’s en met een rugzak vol ervaring. Graag stellen wij haar aan jou voor.

Orthomoleculair therapeut in Anna Paulowna
Zoals gezegd is haar naam Claudia Hendriks-Renooij en sinds kort is Claudia haar praktijk voor orthomoleculair therapeut in Anna Paulowna gestart, ‘Studio Gezond’. Reden te meer voor ons om eens met haar in gesprek te gaan. Vol enthousiasme beginnen wij dan ook aan ons gesprek. Claudia vertelt al haar hele leven geïnteresseerd te zijn in gezondheid, ‘het is een super interessant onderwerp, vooral om te zien hoe het lichaam in elkaar steekt en wat het elke dag voor je doet.’

Zelf kampte Claudia haar hele leven al met darmklachten, zo had ze als kind vaak last van eczeem en vanaf haar pubertijd werden de klachten alleen maar erger. Op haar 19e kreeg ze de diagnose PDS, prikkelbare darm syndroom. ‘Toen kreeg ik het advies om meer vezels te eten, alleen werden de klachten steeds erger.’ Ze is zelf gaan experimenteren door zuivel weg te laten uit haar voedingspatroon en later is Claudia zelfs volledig plantaardig gaan eten. Toch werkte dit niet voor haar. Dit is de reden geweest waarom ze zich is gaan verdiepen in de orthomoleculaire geneeskunde en ze opleidingen is gaan volgen. 

Inmiddels heeft ze de volgende opleiding met vlag en wimpel gehaald, Orthomoleculair voeding – Civas maart 2018, Orthomoleculair voeding- en suppletieadviseur – SOHF mei 2019, Orthomoleculair Epigenetisch Therapeut – SOHF juli 2020 en is ze op dit moment bezig met de opleiding HBO medische basiskennis conform de Plato eindtermen – Con Amore, dit diploma verwacht ze juni 2021 te behalen.

Is dit iets voor jou
De doelgroep die Claudia kan helpen is breed, mede doordat er heel specifiek naar jouw persoonlijke klacht gekeken wordt, deze wordt onderzocht en er vanuit deze gegevens gewerkt wordt. Voorbeelden van gezondheidsklachten zijn: darmklachten, vermoeidheid, huidproblemen, overgewicht, allergieen, hormoon gerelateerde klachten, hoofdpijn of het verhogen van de weerstand. Staat jouw klacht er nu niet tussen, schroom niet om toch even contact op te nemen met Claudia. Zij staat je graag te woord en wil graag samen met jou kijken naar jouw mogelijkheden.

Uiteraard heeft ze bovenstaande kennis ook toegepast op haar eigen voedings- en leefstijl, waardoor ze zichzelf momenteel super voelt en vol energie door het leven gaat. Dat gunt ze jou natuurlijk ook! Heb je klachten of ben je nieuwsgierig geraakt? Twijfel dan niet en kijk eens op de website van Claudia of neem contact met haar op via telefoonnummer 06-30319915 of email info@studiogezond.nl    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *