Nieuw marketingbureau voor het MKB in de kop van Noord-Holland

Enkele jaren geleden is Ingrid met ‘Bureau Beerse’ gestart. Een bedrijf waarin zij praktijkhouders traint en coacht op het gebied van ondernemerschap. Sinds kort heeft zij haar tweede bedrijf opgericht: Marketing en Meer.

‘In mijn huidige bedrijf train ik mensen die een eigen praktijk zijn gestart of willen starten en tegen ondernemers- en marketingvraagstukken aanlopen. Dat doe ik door coaching en (online) trainingen.
Dit bedrijf bestaat inmiddels al een aantal jaar en loopt eigenlijk als een trein. Maar is vooral gericht op ondernemers in de zorg.

Ik kreeg echter ook geregeld vragen van MKB ondernemers omdat mijn marketingaanpak hen ook aanspreekt. Die vraag begon te groeien en ik merkte dat ik het eigenlijk ook hartstikke leuk vond om hen te helpen met hun marketingstrategie’.

Waarin zit dan het verschil?
‘Mijn marketingaanpak richt zich vooral op het verbinden met je doelgroep. Een meer intrinsieke manier van marketing dus. Geen trucjes, niet te ingewikkeld maar juist op een slimme manier dichtbij bij jouw potentiële doelgroep komen. En als het even kan de dialoog gaan. Want met alleen ‘reclame’ maken ga je er tegenwoordig niet meer komen. Er is zo veel te kiezen voor consumenten, dat je als ondernemer ook in je marketingaanpak een verschil moet maken.

De meeste bedrijven zitten vaak met hun handen in hun haar als het over hun zichtbaarheid gaat.
Want er is tegenwoordig zo veel mogelijk. Wat kies je dan en hoe pak je het aan. Hoe combineer je bijvoorbeeld offline met online en zorg je dat je jouw doelgroep vindt en ook echt raakt. En natuurlijk willen de meeste ondernemers het liefst met niet te veel inspanningen wel groot(s) effect
sorteren. En dat kan ook. Als je dát tenminste goed onder de knie hebt.

Vanuit mijn bedrijf Marketing en Meer richt ik mij daarom specifiek op MKB bedrijven die hun diensten of producten beter in de markt willen zetten. Ik help hen aan een onderscheidend marketingplan, en desgewenst met een duidelijke merkpositionering- en beleving. Maar altijd praktisch toepasbaar, zodat de ondernemer vrijwel direct met mijn nieuwe marketingideeën aan de slag kan.


Ook behoefte aan marketingadvies, een concreet plan of nieuwe marketing ideeën? Neem gerust vrijblijvend contact op met Ingrid Beerse via marketing.meer@gmail.com

De komende periode gaat Ingrid alvast haar marketingstips voor ondernemers delen in blogs op Raakt Media waar wij natuurlijk super blij mee zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *