Nieuwe onderneming in Breezand

Hoe een uit de hand gelopen hobby nu eigenlijk tot een eigen bedrijf is uitgegroeid, vertelt een hele enthousiaste Inge Kistemaker tevens woonachtig in Breezand ons maar al te graag.

Inge houdt nu eenmaal van spullen met een verhaal en andere mensen helpen. De zolder en kasten stonden  op een gegeven moment thuis vol en dat resulteerde in af en toe een schuine blik van manlief. Het idee van de kringloopwinkel in combinatie met goede doelen (Inge steunt er maar liefst 4) kwam toen tot stand. Nu een paar maanden later op 16 februari gaat toch stiekem wel haar droom in vervulling dan is de officiële opening.

Inge haar doel is niet er rijk van te worden, als ze haar vaste lasten ervan kan betalen en nog wat overhoudt is dat al voldoende. De prijzen die zij vraagt in de winkel komen dan ook niet boven de €5,- uit. Daarnaast zoals eerder vermeld steunt Inge maar liefst 4 goede doelen: stichting kinderen van de voedselbank, Jantje Beton, het Leger des Heils en dierenasiel het Schuthok.  

Voornaam is ook dat het laagdrempelig is om even binnen te stappen bij Inge. Al kom je gewoon even lekker neuzen of een praatje maken, dat is hier allemaal goed. Ze wilt dat haar onderneming een warm welkom uitstraalt, een bakje koffie of thee is er dan ook altijd wel aan de koffietafel te verkrijgen.

Heeft u nou ook spullen staan die nog prima te gebruiken zijn maar bij u in de weg staan?. U kunt ze op afspraak bij Kringloopwinkel ‘T Koopje af leveren.

Tot slot bent u van harte welkom op 16 februari vanaf 10.00 uur om de opening van deze leuke en gezellige onderneming bij te wonen. Mocht u nou een kleinigheidje mee willen nemen voor Inge dan zijn bloemen van harte welkom uiteraard, maar een donatie aan 1 van de goede doelen die zij steunt des te meer.

Kringloopwinkel ‘T Koopje Dirk Lubbertstraat 6 1764 Breezand Tel: 06-15104035
Openingstijden: Dinsdag: 10.00 tot 17.00 uur Woensdag 10.00 tot 17.00 uur Zaterdag 10.00 tot 17.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *