OBS de Sluis reist de wereld over!

Afgelopen vrijdag 17 mei hield de Sluis een voorstelling. De voorstelling had de naam  ´´ De Sluis reist de wereld door´´.

Alle kinderen van alle groepen van de school deden aan de voorstelling mee, de mensen werden door de kinderen meegevoerd naar verre landen zoals China, Australië, Afrika, Spanje en nog veel meer landen. Door middel van zang, dans en muziek werden de bezoekers als het ware mee op een heuse wereldreis genomen. De kinderen hebben weken van uitvoerig onderzoek gedaan over de landen waar de voorstelling over gaat om zo een geweldige voorstelling neer te kunnen zetten, en dat is heel erg goed gelukt. Alle bezoekers kon je zichtbaar zien genieten en waren aandachtig aan het luisteren en kijken. Na de voorstelling was de mogelijkheid om in de klasse te gaan kijken waar de thema´s te bezichtigen waren en de kinderen gaven er uitgebreid tekst en uitleg bij.

Raakt Media kan alleen maar een groots compliment geven aan de schoolleiding en het grootste compliment is voor alle kinderen die het zo fantastisch gedaan hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *