Onbezorgd een dagje weg met Roozing

Sinds 1991 staat Roozing auto’s en aanhangers al garant voor hoge kwaliteit en service. Aan het het roer van dit bedrijf staan Peter en Lia Roozing. Bij dit bedrijf kan je terecht voor het huren van aanhangers, bus, rolstoelvervoer, dichte bakken en nog veel meer. Maar ook voor reparaties aan de auto of aanhanger of een APK kan je hier terecht.

Eerder op onze site hebben wij het bedrijf al eens uitgelicht met een algemene tekst, nu willen wij het gedeelte verhuur uitlichten en dan in het bijzonder het gedeelte voor de minder valide mensen onder ons. Dat maakt Roozing auto’s en aanhangers ook zo bijzonder, zij denken in oplossingen en durven ook te investeren.

Na een aantal aanvragen voor rolstoelvriendelijk vervoer besloten zij daarom een bus aan te schaffen gespecialiseerd op het vervoer voor rolstoelen. Waar voor sommige het een hele onderneming is om met het hele gezin op pad te gaan, want een rolstoel even zo maar in de auto zetten is gewoon lastig, kan je dus ook voor een heerlijk dagje op stap met het hele gezin of een hele groep, gewoon bij Roozing aankloppen. Dus geen problemen meer de ruimte en het moeizaam opbergen. Onbezorgd een heerlijke dag weg met elkaar. Bel voor informatie naar 0223 521836

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *