Onze nieuwe reisblogger Marieke van Oorschot stelt zich aan u voor

Amerika en dan met name Las Vegas, daar kan Marieke van Oorschot maar geen genoeg van krijgen. Maar eigenlijk vindt ze alle reizen die ze gemaakt heeft (en nog gaat maken) fantastisch. Daarom richtte ze in 2017 haar eigen reisbureau op: travelagent onder de vleugels van Travel XL. Ze organiseert, zoekt uit, plant en boekt alles wat u zich maar wenst op een reis.

Marieke haar droom is om zoveel mogelijk mensen in Breezand en omgeving blij te maken. Dat wil zeggen, waar het aankomt op reizen. Of dat nu een stedentrip is, een bezoek aan een bungalowpark of een rondreis op maat door bijvoorbeeld Amerika of Australië.

Roadbooks voor klanten
Ze luistert naar haar klant, heeft inmiddels heel veel kennis in huis en wil van elke vraag een prachtige uitdaging maken. Die kennis deed ze op bij reisbureau TravelXL Marijke in Schagen. Daar leerde ze de kneepjes van het vak en maakte zo onder andere roadbooks voor klanten. Een handig reisdocument dat alles omvat wat de klant nodig heeft voor iedere keer weer een bijzondere reiservaring.

Alle uithoeken van de wereld
Om ervaring op te doen en echt te kunnen overbrengen hoe een bepaald, gebied of streek is, gaat ze zelf ook veelvuldig op reis. Ze bezocht bijna alle uithoeken op de wereld al en sloeg al deze indrukken op. Om ze nu te delen met anderen. Zodat ze altijd een reis op maat kan leveren aan haar klant.

Marge niet volledig naar touroperator
En het belangrijkste misschien: u bent als klant absoluut niet duurder uit dan bij een reisbureau of online boeking. Dat zit zo: het bedrag dat de touroperator vraagt, gaat nu voor een deel naar Marieke haar onderneming. Met andere woorden: u betaalt hetzelfde, alleen gaat de marge nu niet naar de touroperator maar deels naar haar bedrijf.

Blije gezichten
Of uw budget nu groot of klein is, dat maakt Marieke van Oorschot niet uit. Voor iedere klant doet zij evenveel haar best. Omdat het haar gaat om die glimlach. De blije gezichten van mensen die genoten hebben van hun vakantie.

Onze nieuwe blogger
Marieke gaat op onze website om de week een blog schrijven over haar ervaringen, haar werk en de verhalen die ze hoort van anderen. Leest u met ons mee?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *