Ook heerlijk voor een daghap naar de Polderei

Wist u dat u ook voor een heerlijke daghap terecht kan bij de Polderei in Anna Paulowna? Op de donderdag en vrijdag kan je voor een leuke prijs gewoon lekker eten als je geen zin hebt om zelf te koken en ook weer niet overdreven uit eten wilt. Voor 12.50 kan je al terecht bij ze en iedere donderdag en vrijdag varieert de daghap. Maaltijden zoals de oer-Hollandse kost maar ook Mexicaans, Italiaans noem het maar op komt voorbij op je bord.

Nu in deze tijd van onzekerheid met betrekking tot het corona virus wat heerst is de zaak natuurlijk tot en met 6 april gesloten. Wat ze wel aanbieden is het bezorgen van de maaltijden. Ze bezorgen in Anna Paulowna en omstreken zonder extra kosten. U kunt op de site kijken wat voor een lekkere er allemaal besteld kan worden, maar ook de daghap kan besteld worden en bezorgt.

Voor de komende weken zijn de daghappen als volgt:

Daghap Donderdag.

19/03- Krokant gebakken kalfs ribey met couscous en zoet zure saus.

26/03- Italiaanse kipfilet met geroosterde groente en knoflook aardappels

03/04- Griekse kofte met tzatziki en salade en pof aardappels.

Daghap Vrijdag.

20/03 pangasius filet met dille saus groente en aardappels.

27/03 lekkerbekje met remouladesaus saus friet en salade.

04-04 hele schol met remouladesaus en salade en gebakken aardappels.

Het team van Eeterij, drinkerij de Polderei staat voor al uw bestellingen klaar. Met liefde, hygiene en passie maken zij de gerechten voor bij u thuis klaar. Het nummer wat gebeld kan worden om de bestellingen door te geven is 0223-754300

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *