Opening nieuwe winkel Molensluis

Afgelopen maandag 22 juli heeft Audrie Dijkstra groots haar opening gevierd van Studio Moos.

Na een weekend hard werken met familie en vrienden is de winkel omgetoverd in de Studio Moos Look. Bij binnenkomst van de winkel liep iedereen door een feestelijke boog van ballonnen heen lopen en eenmaal binnen stond de troste eigenaresse klaar om iedereen te ontvangen.

Uiteraard hebben we haar ook even gesproken en deelde ze met ons super blij te zijn met het eindresultaat en het ontvangst op Molensluis. De winkel ziet er uit zoals ze in gedachten had en de komende dagen komen er nog nieuwe artikelen binnen die allemaal nog een plekje gaan krijgen, maar het begin is er! De gehele dag door is het druk geweest in de winkel het ontvangst was super leuk, de bezoekers waren enthousiast over de winkel en de artikelen. Een betere start had Audrie zich niet kunnen wensen.

En Studio Moos is natuurlijk de komende tijd lekker open en Audrie ontvangt u dan ook van harte, en zij  heeft daarnaast ook nog tot 28 juli een geweldige openingsactie bij besteding van 25 euro ontvangt u een korting van 20%. Daar worden we allemaal blij van, dus gauw een bezoekje aan Anna Paulowna’s nieuwste winkel!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *