Ouderentour verrast inwoners Anna Paulowna

Is iedereen gisteren bijgekomen van een geweldige W(K)oningsdag? Op verschillende plekken in Anna Paulowna waren kleedjes zichtbaar in de voortuinen. Ook de ouderen in de senioren woningen aan Vreedenhoff werden gisteren in het zonnetje gezet door de geweldige organisatie van de Ouderentour.

Wij van Raakt Media spraken gisteren de initiatiefnemer van de Ouderentour, Erik Houweling. Samen met een team, waaronder een geluidstechnicus, DJ, maar natuurlijk ook zangers, vormen zij een geweldig team, genaamd Ouderentour.

Het team van de Ouderentour heeft afgelopen tijd verschillende woonzorggroep instellingen verrast, maar ook persoonlijke verzoekjes nemen zij mee in hun beraad. Afgelopen weekend hebben zij bijvoorbeeld een bruidspaar verrast dat 35 jaar getrouwd was, maar helaas door ziekte niet bij elkaar kon zijn. Dagelijks ziet de Ouderentour een lach, maar ook een traan bij de mensen.

Om de Ouderentour aanvragen/verzoeken met liefde te honoreren, maken zij natuurlijk onkosten. Om deze onkosten te ondervangen, kunt u een vrijwillige bijdrage schenken van minimaal €1,00 per persoon. Uiteraard is deze bijdrage aan te passen naar elk gewenst bedrag.

Wanneer u op onderstaande link klikt kunt u het ouderenteam supporteren door € 1,00 te schenken.

https://cutt.ly/Ouderentour-tikkieloop

De Ouderentour heeft nog veel acties en afspraken in de agenda staan. Wil je hen volgen, klik dan op deze link, want wij gunnen iedereen natuurlijk een beetje liefde! #samensterk 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *