Paul de Betuë opent unieke zorgoutlet aan de Nieuweweg

Bewoog Paul de Betuë zich voorheen in de wereld van kinderen, nu heeft hij zich gespecialiseerd in ouderen en mobiliteit. De ondernemer ontving 2 december de sleutel van een groot pand in Anna Paulowna aan de Nieuweweg 3. Daar verkoopt en verhuurt hij binnenkort nieuwe en gebruikte betaalbare hulpmiddelen. Zijn motto: hulp bij beter verder leven. De winkel gaat op maandag 6 januari open, de officiële feestelijke opening is 23 januari.

Zorgondernemer Paul de Betuë brengt hiermee een uniek initiatief tot leven in de Noordkop: Zorgoutlet De Betue. De outlet is volledig gericht op voorlichting, verkoop en verhuur van nieuwe en gebruikte betaalbare hulpmiddelen. Een uitkomst voor mensen die zoveel – en zo lang – mogelijk zelfstandig willen óf móeten zijn.

Hulpmiddelen, liefst zonder wachttijden
Paul de Betuë is ervaringsdeskundige op het gebied van hulpmiddelen: “Als gevolg van een verkeersongeluk ben ik in een rolstoel beland. Ik merk al enkele jaren de trend, en de gevolgen daarvan, dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig willen blijven. Eén van de gevolgen is dat door overheidsmaatregelen en tekorten in de zorg het vaak niet anders kan. Het geldt zowel voor ouderen als jongeren. Het gezegde ‘ouderdom komt met gebreken’ is maar al te waar. Dementie speelt steeds vaker een rol. Maar er zijn ook veel jongere mensen die als gevolg van een ongeluk of aangeboren afwijking handicap in de knel komen. Er is vraag naar betaalbare hulp- en zorgmiddelen, liefst verkrijgbaar zonder wachttijden.”

Gereviseerd is aanzienlijk goedkoper
Het grote voordeel van deskundig gereviseerde zorg- en hulpmiddelen is de vaak aanzienlijk lagere prijs. Hij legt uit: “Alles wordt geleverd onder garantie. Voorlichting maakt een belangrijk deel van de service uit. Het aanbod loopt uiteen van aangepast bestek tot rollators, van scootmobiels tot hoog-laagbedden, van handgrepen voor in toilet en douche tot rolstoelen en meer. Voor veel hulp- en zorgmiddelen kan ik ook verhuur aanbieden. Handig als een zorg- of hulpmiddel niet langdurig nodig is of kopen te duur zou zijn!”

Testbaan uniek in Nederland
In het pand van Zorgoutlet De Betue wordt momenteel een unieke testbaan aangelegd. “Hier kunnen cliënten diverse soorten rolstoelen, scootmobiels en rollators testen onder échte praktijkomstandigheden. Stoep op, stoep af, grindpad, ongelijke tegels….verzin het maar. Ook kun je in onze showroom ervaren hoe een traplift werkt.”

Gebruikt en nieuw
Gebruikte artikelen die Zorgoutlet De Betue aanbiedt, worden gekeurd en zonodig gereviseerd. Hiervoor schakelt hij technische deskundigen en bedrijven uit de regio in. “Mensen die bijvoorbeeld een hulpmiddel niet meer nodig hebben kunnen dat aanbieden. Zowel particulieren als zorginstellingen zijn onze toeleveranciers. We zoeken ook actief. In ons netwerk en we hebben intensieve contacten met ondermeer een zorgoutlet in Midden-Nederland. Voor nieuwe hulpmiddelen hebben wij met een groot aantal leveranciers contacten. Ik let sterk op de prijs-kwaliteitverhouding. Daar is best veel mogelijk.”

Vragen? Elkaar spreken? Aanvullende informatie? Bel naar 06-13277933 of stuur een mail naar info@zorgoutletdebetue.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *