Polderei maakt er een feestje van en graag met jou

Wat als een bedacht programma toch niet zo aanslaat als je gehoopt had? Dan gooi je je programma om en ga je opzoek naar datgene wat wel werkt. En dat is wat het team van de Polderei dit jaar tijdens het kermis weekend doet.

“We weten dat het geen echt kermisweekend wordt, maar we hebben in eerste instantie zoveel mogelijk geprobeerd om daarbij in de buurt te blijven. Toen we merkten dat daar niet genoeg animo voor was, zijn we met elkaar om tafel gegaan en hebben we gekeken naar andere opties. We wilden tot leuke invullingen komen voor het weekend wat we normaliter het “kermisweekend” noemen en dat is gelukt!”, aldus Tanita van der Ham, uitbater van de Polderei.

Zo begint zij enthousiast te vertellen: “Uiteraard zijn wij elke dag gewoon open voor een hapje en een drankje of om gewoon lekker te borrelen. Op vrijdag- en zaterdagavond hebben wij onze wel bekende PUB QUIZ AVONDEN. Uiteraard beide avonden andere vragen, dus ben je een fanatieke pub quiz fanaat dan kun je beide avonden terecht in de Polderei. De quiz avonden beginnen om 21.00 uur en de inloop vanaf 20.00 uur Een team bestaat uit vier personen, wil je met meerdere groepjes dichtbij elkaar zitten dan wordt hier rekening mee gehouden. De quizzen gaan over: sport, roddel & achterklap, geschiedenis, mode, aardrijkskunde, film en natuurlijk veel over muziek. Met aan het einde van de avond altijd mooie prijzen! De avonden van de Pub Quiz zijn altijd snel vol, dus wil je zeker zijn van een leuke avond weg, geef jou team dan snel op.”


Maar de avond eindigt niet na de quiz. Nee, beide avonden staat er ook een DJ op jullie te wachten. Met op de zaterdag een DJ die zijn mooiste LP’s uit de kast vandaan tovert om jou te laten genieten van de heerlijkste old school 70’s en 80’s klassiekers. Kan je zelf ook nog een mooi mopje zingen? Dan staat de karaoke set voor je klaar, want er mag uiteraard meegezongen worden.

Oh en laten we niet vergeten vrijdagavond wordt de mysterie gast van zondag onthuld. En wij kunnen met jullie delen dat is niet de eerste de beste! Je mag zorgen dat je voor zondag je kaartje hebt anders zijn deze na vrijdagavond zeker uitverkocht.

Dit waren de vrijdag en zaterdag nog maar. De zondag wordt de tent een klein beetje afgebroken met een knotsgekke bingo. Afgebroken met een knipoog, want het gaat natuurlijk voornamelijk om de show er omheen, die wil je uiteraard niet missen. Want één ding is zeker, er gaat gelachen worden! Ook na deze show heeft de Polderei ook weer een DJ klaar staan die zorgt voor een vrolijke noot.

Een heel weekend thuis zitten is het toch ook niet? Welke vriend of vriendin neem jij mee voor een oergezellige avond in de Polderei?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *