Polders Hip Hop talent gooit hoge ogen!

De professionele dansschool House of Dance uit Den Helder, Middenmeer en Texel beschikt over twee goed dansende dames uit de Polder.

Twee van hun dansteams uit Den Helder zijn dit jaar gekwalificeerd om mee te doen aan het EK en WK in de categorie streetdance/hiphop. Dit is natuurlijk een hele prestatie. En de twee meiden uit de Polder zitten daarbij, zij zitten namelijk in het team: 2Hard2Handle en is onlangs 12e van het EK geworden, het team danst in de categorie onder 16 jaar.

In dit team zitten dus 2 meiden uit Anna Paulowna en dat zijn Jady Portier en Sanne van Erp 14 en (inmiddels) 15 jaar. De meiden zijn natuurlijk super trots en blij om op 22 augustus op het WK in Engeland te mogen staan!

Het team kijkt er naar uit om te gaan knallen, maar eerst moet er nog hard getraind worden en hopen ze nog wat sponsorgeld bij elkaar te krijgen. Wilt u ze te zien optreden? Dat kan op zaterdag 8 juni, want dan treden ze op in Anna Paulowna op de Pinkstermarkt in de middag. Wilt u de meiden nou ook ondersteunen in hun avontuur, kom dan die middag kijken en gooi een kleinigheidje in de hoge (dans) hoed. Meiden ontzettend veel succes, maar vooral heel veel plezier gewenst namens Raakt Media. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *