Polderse Kermisvlag speciaal item dit jaar!

In eerste instantie zou de kermis dit jaar in zijn totaliteit niet doorgaan. Later is dit gelukkig aangepast maar wel in een andere en kleinere vorm bij de horecagelegenheden. De thuisfeesten lijken hierdoor dit jaar een hot item te gaan worden.

De grote vraag blijft echter: Komen de attracties wel of niet nu de kermissen overal gaan opstarten? Er zijn hier helaas nog steeds veel onduidelijkheden over.

Eén gegeven is wel een vrolijk feit. Dit jaar is er namelijk een speciaal item: ‘De Polderse Kermisvlag’. Tijdens het kermisweekend gaat deze vlag zorgen voor vreugde en extra vrolijkheid in de Polder. Bedacht door de Poldersekermis.nl site en in samenwerking met drukkerij Rowa en Interprint ten uitvoering gebracht. 

De vlag is gebaseerd op ‘Het Wapen van Anna Paulowna’ met een vrolijke Polderse Kermis twist. Bij een bijzonder jaar hoort natuurlijk een bijzonder item. En de kermis helemaal niet door laten gaan staat bij vele inwoners van de Polder niet in zijn of haar spoorboekje. Om dit jaar dus extra positieve aandacht te generen is de vlag bedacht en deze wordt al goed besteld. Een nieuwe traditie naast het hijsen van drankjes lijkt te zijn geboren. De vlag is niet aan een jaartal gekoppeld en kan hierdoor voortaan elk jaar voor extra plezier gebruikt worden. Mooi toch!! 

Via www.poldersekermis.nl kun je de vlag bestellen en ook bij Rowa en Interprint is deze verkrijgbaar zolang de voorraad strekt. Wij hopen dat de vrolijke kleuren van de vlag bij vele huishoudens en bedrijven te zien zal zijn in de vlaggenstok!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *