Polderse zussen met zelfde smaak nemen interieurzaak Cube White in Riepel over

Dat iets ontzettend snel kan lopen, hebben de zussen Minnaard uit Anna Paulowna wel bewezen. Beiden waren al lange tijd fan van het leuke zaakje Cube White in winkelcentrum De Riepel in Julianadorp. Een mooie zaak die op de eerste etage ligt. Niet heel erg in het zicht dus, maar als je de winkel eenmaal gevonden hebt, zeker de moeite waard om binnen te stappen. En dat deden deze dames dan ook geregeld.

Tot ze op een dag te horen kregen dat de eigenaresse aangaf te stoppen. Miranda en Kirstin Minnaard waren al een tijdje om zich heen aan het kijken om samen iets te starten, maar hadden nog niet het perfecte pand gevonden.

De stoute schoenen
Ze trokken de stoute schoenen aan en vroegen Cora of zij de zaak niet over wilde doen. Ze reageerde erg enthousiast, maar meldde dat ze al verregaande gesprekken had met een andere ondernemer die het bestaande pand van haar over wilde nemen. Helaas. Maar geen probleem, vertelde Kirstin. De twee zouden op zoek gaan naar een andere locatie en Cora zou de kersverse ondernemers verder ondersteunen bij de opstart.

Hadden de dames nog interesse?
Tot er 20 september een mailtje kwam van Cora: de deal met de andere ondernemer ging niet door. En of de dames nog interesse hadden in het pand. Eerst maar even overleggen met het thuisfront voordat ze volmondig ja zouden zeggen. Maar dat werd het na dat overleg wel. En nu zitten we in december en kunnen Kirstin en Miranda melden dat ze de trotse eigenaressen zijn van Cube White in Julianadorp.

Decoraties in wit, natuur en een tikje zwart
Sinds zondag 1 december zijn ze officieel open en hebben ze meteen de vuurdoop gehad en de kerstmarkt gedraaid. De basis van de zaak die beiden zo aansprak laten de dames hetzelfde: uiteenlopende decoraties in wit, natuurtinten en een klein hoekje zwart. Wel zijn ze al druk bezig om de zaak meer te laten opvallen aan de buitenkant zodat deze voor veel meer mensen zichtbaar wordt. Blijf dus uitkijken naar deze nieuwe ondernemers in De Riepel.

Elke keer iets nieuws voor het interieur
De kracht van Cube White zit-em in het feit, dat er voor iedere portemonnee iets leuks te vinden is. De dames hebben een breed assortiment producten en merken. En deze blijven ze aanvullen en vernieuwen zodat er elke keer iets nieuws te vinden is.

Bent u nu ook nieuwsgierig en wilt u eens in een heerlijke rustige sfeer lekker rondlopen en snuffelen, ga dan langs in winkelcentrum De Riepel, want de deur staat voor u open!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *