Porta Via werkt alleen met allerbeste kwaliteit op pizza en pasta

Porta Via is het bedrijf van Moes Ahmadi: hij heeft een pizzeria in Anna Paulowna. Vijf jaar geleden startte hij zijn droom. Hij wil in de Polder heerlijk eten bezorgen. Met een goede service en snelle bezorgtijden. En hij durft met een gerust hart te zeggen, dat hij goede kwaliteit levert. Sinds januari heeft hij aan zijn bestaande bestelwebsite ook een app toegevoegd. Daarmee gaat bestellen van een lekkere pizza, pasta, salade, brood en zelfs drankje nog eenvoudiger.

Wie denkt: ik ken die naam, heeft het bij het juiste eind. Moes Ahmadi heeft namelijk vier jaar bij Vesuvio, een vroegere pizzeria in Schagen, gewerkt in de keuken. We stellen Moes en zijn Porta Via aan u voor.

“We willen heel duidelijk laten zien, dat wij een restaurant zijn dat verandering brengt in de term ‘fastfood’. Mensen zien bezorgdiensten namelijk vaak als een snelle hap, maar bij ons staat kwaliteit echt op nummer 1. De grootste uitdaging voor mij op dit moment is het uitbreiden van ons bezorggebied, omdat er heel veel vraag is buiten Anna Paulowna. Ik ben er nu al trots op dat ik zoiets groots heb weten op te bouwen in een dorp dat genoeg concurrentie heeft op het gebied van eten.”

Nog meer bekendheid
De volgende stap is nog meer bekendheid en daar helpen we van Raakt Media natuurlijk graag aan mee. “We krijgen toch nog wel te horen, dat mensen nog nooit of nauwelijks van ons hebben gehoord en ons alleen op Thuisbezorgd voorbij zien komen. Maar over 5 jaar hopen wij dat de Polder een echt restaurant rijker is en dat ik mijn droom helemaal heb verwezenlijkt in deze branche.”

Workshops voor kinderen
Vergeleken met de concurrentie is Porta Via sterk in het zoeken van oplossingen en wil het bedrijf graag meedenken met de klant. Vernieuwingen in het menu en de app spelen daarin een grote rol. En daarbij komt nog een extraatje. “We hebben workshops gegeven voor kinderen. Ze mochten komen helpen bij hun eigen bestelling. Dat doen wij overigens als het wat rustiger is en klanten willen komen afhalen, goed om te onthouden!”, tipt Moes. “Want wij zijn pas echt tevreden als wij een glimlach zien op het gezicht van de klant.”

Kijk op https://portavia.nl voor het complete menu. Porta Via is gevestigd op Kruiswijk 14 in Anna Paulowna.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *