Prachtige camping aan de Stoomweg

Aan de Stoomweg in Breezand tref je de Tulpenweide aan. De Tulpenweide is een camping die sinds december 2018 gerund wordt door Jan en Yvonne. Sinds de overname is de camping hard veranderd en dat in zeer positieve zin. Wij van Raakt Media zijn op bezoek gegaan bij de trotse eigenaren van de camping, na een hartelijk ontvangst met een heerlijk bakje koffie en thee raakten wij in een goed gesprek.

Toen Jan en Yvonne de camping overnamen zijn zij aan een grondige opknapbeurt begonnen van het terrein. Alles is opgeknapt en aangepakt, er zijn ruime kampeergelegenheden, stroom, WiFi, ruime en schone sanitaire, genoeg vertier voor kinderen en receptie, kortom een camping met alles erop en eraan midden tussen de bollenvelden van de Polder.

Naast de losse kampeer plekken komen er ook nog 7 prachtige chalets te staan, waarin op een luxere manier vakantie kan worden gevierd. Jan en Yvonne hebben prachtige toekomstplannen voor de mooie camping en met die plannen houden zij ook rekening met de omgeving en de Polder. Alles aan de camping straalt vakantie uit, het is dan ook niet raar dat zelfs mensen uit de Polder soms een paar dagen weg op de camping boeken, gewoon een rondje extra rijden voor de kinderen en ze wanen zich meteen ver weg op vakantie vertelt Yvonne lachend. Ze werken expres niet met seizoenplaatsen of vaste plaatsen. Al wil je drie dagen er even tussenuit dat kan ook.

In de omgeving is ook genoeg te doen voor jong en oud. Het strand is dichtbij, de stad, een groot dierenpark en speeltuinen. Naast de camping runt Jan ook nog de Bloemenlust in Breezand en Veldman verhuur. Veldman verhuur houdt zich bezig met verhuren van chalets/vakantiewoningen op andere parken in de omgeving.

U zult dus wel begrijpen dat dit ondernemende stel 7 dagen in de week bezig is, vervelend? Nee absoluut niet! Ze doen alles met passie en altijd met de volle 100% inzet. Wij kunnen u dan ook vertellen dat wij nog veel van ze gaan horen, en dat is alleen maar goed. De plannen die het stel heeft gaat ook veel goeds brengen voor de omgeving. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *