Preventief Seniorenonderzoek Hollands Kroon hervat


Wonen Plus Welzijn en de lokaal samenwerkende belangenorganisatie ouderen (hierna LSBO-HK) hervatten het Preventief Seniorenonderzoek om de zelfredzaamheid van de senioren uit Hollands Kroon te meten. Begin van het jaar zijn er al een aantal uitnodigingen voor de enquête verzonden naar de inwoners van 85 jaar en ouder. Wellicht bent u een van de weinigen die de enquête al samen met een vrijwilliger heeft ingevuld? Helaas konden we hier niet mee verder toen het corona virus zich in Nederland aandiende en er vanuit het RIVM en kabinet maatregelen werden ingesteld om verdere verspreiding te voorkomen. Gelukkig gaat het nu weer beter en zien we met de versoepelingen die nu zijn ingegaan ook weer mogelijkheden om het onderzoek te hervatten.

Bent u 75 jaar of ouder? Wellicht heeft u de uitnodiging om deel te nemen aan het preventief seniorenonderzoek dan al wel ontvangen. Het onderzoek, in de vorm van een enquête, geeft ons een goed beeld van wat er leeft. Waar loopt u tegenaan? Wat heeft u nodig om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen? Met uw antwoorden kunnen wij de knelpunten vaststellen en inspelen op een goede toekomst voor ons allen in Hollands Kroon.

Wonen Plus Welzijn roept iedereen van 75 jaar en ouder in Hollands Kroon op om aan het onderzoek mee te werken. Met uw antwoorden en signalen kunnen wij betreffende organisaties oproepen tot actie om zoveel mogelijk in uw behoefte te kunnen voorzien. Voor uw welzijn nu en in de toekomst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *