Queen Forever met vette rockshow in Wapen van Holland

Queen Forever komt 14 december met hun rockshow naar Het Wapen van Holland. Het belooft een waanzinnige show te worden. De deuren van het voorcafé gaan open om 19.00 uur, de grote zaal een uur later om 20.00 uur en het is showtime om 21.00 uur.

Queen Forever doet iedereen versteld staan met een fantastische interpretatie van de legendarische Britse rockformatie Queen. De band speelt 100% live alle beste Queen-nummers tijdens een twee uur durende show. Zelfs epische Queensongs als ‘Innuendo’, ‘Bohemian Rhapsody’ en het betoverende ‘Barcelona’ worden uitgevoerd met passie en gemak.

Niet alleen doet de band zijn uiterste best het geluid van Queen zo exact mogelijk te benaderen, ze kleden zich ook als de originele muzikanten. Dat is op en top het nostalgische Queen-gevoel.

Natuurlijk moet elke goede Queen-tribute een professionele Freddie- imitator hebben. De Freddie van Queen Forever heet in het dagelijkse leven Timothy Drake en heeft meegedaan aan het RTL4 programma ‘My name is…’ Hij werd tweede, iets om apetrots op te zijn. Kort daarna ontstond de band en begon het grote toeren: door Nederland, Spanje, Italië, Groot-Brittannië, Duitsland en Mexico. Timothy had zelfs de eer om voor de Britse ambassade in Koeweit te mogen optreden, wat een waar testament is aan zijn geloofwaardigheid als Freddie Mercury.

Het blijkt wel dat dit optreden geen kleintje is. En daarmee een absolute opsteker voor het Wapen van Holland en daarmee de Polder.

In 2016 werd Queen Forever gevraagd om het verhaal en het muzikale leven van Freddie Mercury neer te zetten in de Nederlandse theaterproductie ‘I Want To Break Free’. De heren hebben deze 2 seizoenen met 67 shows succesvol gespeeld in Nederland en België.

Momenteel speelt de groep ook nog in de theaterproductie Queen the Music. Dit is zo’n waanzinnig succes, dat het eerste seizoen al zowat is uitverkocht en er in januari een tweede seizoen van start gaat.

Conclusie: Queen Forever is een act die je moet zien, horen en ervaren… en waar kan dat beter dan bij het Wapen van Holland in Anna Paulowna.

Kaartjes kosten € 12.50 per stuk en zijn hier te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *