Gloednieuw By Rose flowers levert alle bloemwerk op maat

Roos Gouwenberg zet vandaag een grote stap in haar leven. Haar site gaat online. Daarmee start ze haar nieuwe bedrijf By Rose flowers. Ze verzorgt passend en persoonlijk bloemwerk dat ‘Raakt’.

Roos legt uit: “Ik maak met veel liefde en passie de mooiste bloemcreaties met oog voor detail. By Rose is uniek, persoonlijk en een tikkeltje eigenwijs. Je ziet dit terug in mijn bruids- en rouwwerk.”

Wat begonnen is als hobby is nu uitgegroeid tot een succesvol concept. “Ik werk twintig jaar in de bloemen en heb hierdoor veel kennis en ervaring opgebouwd. Niet alleen over bloemen, maar ook over mensen en alle verschillende wensen.”

Bloemen zijn aanvulling van elke bruiloft
Wie trouwt, heeft bloemen op de bruiloft. Roos: “Het is een verlenging en aanvulling op je jurk, pak, de locatie en de uitstraling van je dag. Alles moet precies kloppen, vind ik. De bloemen die je kiest maken de sfeer. Ik kom daarom graag bij de klant langs voor een vrijblijvend gesprek om de wensen en dromen te bespreken. Die zet ik om in prachtig bloemwerk zodat ik de juiste beleving kan creëren voor een perfecte bruiloft. Alles is mogelijk en niks te gek.”

“Ik kom op de dag zelf langs om alles te regelen”
Ze noemt op: bruidsboeketten, corsages, polscorsages, haarcorsages, autostukken en de aankleding van de locatie. “Op de dag zelf is het heel fijn dat het bruidspaar zich geen zorgen hoeft te maken en vooral maximaal kan genieten. Dat begrijp ik heel goed.”

Dat is de reden waarom Roos persoonlijk langskomt bij de bruid en bruidegom om het boeket te brengen, de corsages op te spelden en eventueel het stuk op de auto te bevestigen. Dat geldt ook voor de aankleding op de locatie.

Restaurant, bedrijf of vergadering sfeervol aangekleed
Daarnaast werkt ze als sfeermaker voor restaurants en bedrijven. Ze adviseert over de aankleding van bloemen en planten, of dit nou om een restaurant of kantoor gaat. Bloemen en planten worden geleverd naar wens en smaak. Ook voor speciale gelegenheden als evenementen en vergaderingen.

Rouwwerk moet perfect aansluiten bij wens nabestaanden
Naast de feestelijkheden kan By Rose flowers ook bloemwerk leveren voor begrafenissen en crematies. “Als rouwwerkspecialist vind ik het heel belangrijk dat het persoonlijk is en aansluit bij de wensen van de nabestaanden. Ik kom daarom, indien gewenst, langs en bespreek de wensen en mogelijkheden vrijblijvend. Voor elk budget kan ik een passend en waardig bloemwerk maken.”

Wie meer wil weten over de mogelijkheden die Roos Gouwenberg met haar nieuwe bedrijf By Rose flowers kan bieden, kan een kijkje nemen op haar website: www.byroseflowers.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *