Samen Leren Zwemmen bij B-Balance

Betty werkt met een unieke vorm van zwemles. De ouder of vertrouwenspersoon zwemt met het kind mee. Zo zijn er niet meer dan 10 kinderen met ouder of vertrouwd persoon in de groep (dit is een uniek aantal). De kinderen moeten 4 / 4,5 jaar oud zijn als ze beginnen met hun zwemlessen.

Hoe fijn is het voor een kind wat begint met zijn eerste echte slagen door het water als papa of mama naast ze in het water aanwezig is. Je kan merken dat het kind sneller vertrouwd is met het water en zich sneller water vrij voelt. Je bent met z’n allen in het water, het kind, de ouder en Betty. Ondertussen geeft Betty aanwijzingen over de techniek van het zwemmen aan de ouders. Juist daarom kunnen ouders hierin heel goed een steentje bijdragen met bijvoorbeeld de voeten naar buiten bewegen of bij het uitdrijven. Betty leert de ouders dan ook hoe ze deze handelingen het beste kunnen verrichten.

Aan het einde van de zwemlessen verdient het kind zijn A, B of C diploma. Fijn is dat het afzwemmen in eigen zwembad gebeurd en door juf Betty zelf. Al met al zijn deze voordelen erg fijn voor het vertrouwen van het kind. Als je op deze manier een kind een A, B of C diploma kan laten halen is dat geweldig voor zowel kind als de ouder.

Betty geniet ervan om kinderen op deze doeltreffende en gezellige manier zwemmen te leren. Je komt namelijk op deze manier tot een goed eindresultaat voor een A, B of C diploma.

Kosten: € 52.75 per maand. (geen inschrijfgeld)
zwemlessen:

Dinsdagavond: 17.30 uur tot 18.15 uur

Dinsdagavond: 18.45 uur tot 19.30 uur

Vrijdagavond: 17.15 uur tot 18.00 uur

Vrijdagavond: 19.00 uur tot 19.45 uur

Zaterdagochtend: 10.00 uur tot 10.45 uur

Zaterdagochtend: 11.15 uur tot 12.00 uur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *