Scheepsfolk speelt traditiegetrouw op Feest van laatste oliebol bij Doolaard

Maritieme folkband Scheepsfolk geeft zondag 19 januari een concert. Op het programma staan folk en seasongs. Het concert is galerie Doolaard aan de Middenweg 9B in Anna Paulowna en begint om 14.00 uur. Thema is het ‘Feest van de laatste oliebol’.

Traditiegetrouw verzorgt Scheepsfolk het concert van de laatste oliebol! Genieten van versgebakken oliebollen en een glas Glühwein en swingende muziek, dat is wat er zondag 19 januari op de kalender staat.

Maritieme songs
Deze vierkoppige band brengt een mix van traditionele en nieuwe folkmuziek ten gehore met altijd het maritieme aspect als hoofdthema. 

Pure folk
De band heeft een unieke eigen stijl, waarin invloeden te horen zijn van blues, reggae, cajun en Americana. Dit staat garant voor pure folk, vol energie, met songs over de Noordzee, maar ook over de Mississippi en de grote meren van Canada. Muzikale en uptempo nummers worden afgewisseld met gevoelige ballads en krachtige songs.

Begeleiden zichzelf
De enthousiaste vier zingen allen en begeleiden zichzelf met gitaar, banjo, ukelele, trekzak, accordeon, U-bas en mandoline met daarbij percussie op wasbord en cajon. Scheepsfolk zorgt hiermee voor een puur folkgeluid, waarbij het publiek niet stil kan blijven zitten!

Kijk voor meer op www.scheepsfolk.nl.

(Foto: Ilse Kootkar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *