Schoenmaker Van der Meer naar Wieringerwerf, Kaas & Jakob begint koffie- en lunchroom in zijn pand

Wijnand van der Meer gaat de Polder verlaten. Hij verruilt zijn schoenmakerij in winkelcentrum Molensluis voor een zaak in Wieringerwerf. Het pand dat hij achterlaat, komt gelukkig niet leeg te staan. Daar start Kaas & Jakob een koffie- en lunchroom onder de naam De Zoete Kus. De winkel van Kaas & Jakob ligt er pal naast.

“Ik heb met veel plezier mijn winkel gerund in Anna Paulowna”, vertelt Wijnand van der Meer. “Maar in Wieringerwerf krijg ik een pand dat bijna twee keer zo groot is. Het is een stijlvol gerenoveerd pand aan de Terpstraat.”

Veel meer dan alleen reparaties
Vanaf 10 maart heet de schoenmaker inwoners van de Polder van harte welkom in zijn nieuwe winkel. Naast schoenreparatie en -fournituren kunt u er ook terecht voor sleutels, naamplaten en stijlvolle tassen, koffers, riemen en portemonnees. Maar er is nog veel meer te vinden in de zaak van Van der Meer.

Zoete Kus wordt aan- en afgiftepunt
Wie niet de mogelijkheid heeft om naar Wieringerwerf te komen voor zijn diensten, kan nog steeds terecht in het oude pand van de schoenmaker. “Jakob wordt aan- en afgiftepunt voor alle schoenreparaties.”

Bij De Zoete Kus kunt u terecht voor een kop koffie met wat lekkers, een uitgebreide lunch met dagverse soep en in de middag een smaakvolle kaasplank met glaasje wijn. Wilt u graag een broodje voor op kantoor of onderweg? Ook dat is mogelijk. Op 2 april openen de deuren van De Zoete Kus.

Het volledige nieuwe adres van Wijnand van der Meer is Terpstraat 37A in Wieringerwerf, telefoonnummer 06-46232644.

Op de foto links Wijnand van der Meer en rechts Marjan, de eigenaar van Kaas & Jakob.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *