Schrijf nu in voor Polders kampioenschap libre in Bloemenlust

Het Polders kampioenschap libre in Bloemenlust staat weer voor de deur. Van 17 tot en met 21 maart staat dit biljarttoernooi voor de 28ste keer op de agenda. Het toernooi wordt gespeeld op vier biljarttafels in de grote zaal van Bloemenlust Breezand. Er kunnen voor dit toernooi 80 deelnemers worden ingeschreven.

Bij de inschrijving kan de deelnemer aangeven op welke twee speelavonden hij of zij ingedeeld wil worden: dinsdag en donderdag of woensdag en vrijdag. Het is ook mogelijk om de keuze aan de organisatie  over te laten. Dat is natuurlijk het makkelijkst voor de organisatie.

Inschrijven is mogelijk via de website of bij Bloemenlust. Maar het kan ook via mail: wil@polderskampioenschaplibre.nl. De kosten van inschrijving bedragen 7 euro per persoon. Op de vier speelavonden wordt in poules van vijf mensen gespeeld voor een plaats in de zaterdagavondfinale. De deelnemers ontvangen in het weekend van 14 en 15 maart een programmaboekje waarin duidelijk vermeld staat in welke poule men ingedeeld is en op welke tijden men verwacht wordt aanwezig te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *