Spitter, spetter en spater met B-Balance zwemmen

Vrijdagochtend heeft Betty van Vossen met haar bedrijf B-Balance het spits afgebeten in zwembad Den Krieck. Zij is daar van start gegaan met baby-, peuter- en kleuterzwemmen. “Er was een goede opkomst van ouders met hun kroost. Samen met mij gingen ze het water in, wat lekker op temperatuur was voor de kleinste waterratjes van de groep”, vertelt Betty enthousiast.

Onder de bezielende leiding van de zweminstructrice, die de ouders van tips voorzag hoe te zwemmen met hun kleintje, was het een gezellige boel. “Je kon zien dat het ene kindje een geboren waterratje was en het andere het nog even tot zich moest laten komen en net even meer moest wennen aan het water.”

Klaarstomen voor het echte diploma
Er werd heerlijk gespetterd en plezier gemaakt in het water, de kindjes leerden te wennen aan het water. Precies het doel van Betty haar zwemschool voor die allerkleinsten. “Ik wil kinderen klaarstomen voor het vervolg, zwemmen voor een diploma. Het is zo belangrijk om al vroeg met je kind te gaan zwemmen, dat boekt zoveel voordeel voor het latere diplomazwemmen. Het kind is immers al watervrij.”

Alles in samenspraak
Uiteraard kunnen leerlingen na het baby-, peuter- en kleuterzwemmen zo doorstromen naar leren zwemmen voor een diploma. En dat kan samen met uw kind. “Het kan, maar het hoeft niet. Ik hou ervan om veel in samenspraak te doen.” 

Neem eens een kijkje op de site van B-Balance zwemmen daar is alle informatie te vinden:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *